Tarieven

Hatha yoga. Een les (milde)hatha yoga kost € 8,- en we werken met blokken van 12 lessen. Iedereen is welkom voor een gratis proefles, neem hiervoor vrijblijvend contact met me op. Zwangerschapsyoga. Een les zwangerschapsyoga kost € 10,- en dit mag je per 4 lessen betalen. Het is ook mogelijk om alleen een partnerles te volgen. Zie info hierover onder het kopje zwangerschapsyoga. Deze les is € 30,-. Omdat ik lid ben van de Vereniging Yogadocenten Nederland, vergoeden de meeste zorgverzekeraars de zwangerschapsyoga geheel of gedeeltelijk.

Tarieven

Hatha yoga. Een les (milde)hatha yoga kost € 8,- en we werken met blokken van 12 lessen. Iedereen is welkom voor een gratis proefles, neem hiervoor vrijblijvend contact met me op. Zwangerschapsyoga. Een les zwangerschapsyoga kost € 10,- en dit mag je per 4 lessen betalen.
Omdat ik lid ben van de Vereniging Yogadocenten Nederland, vergoeden de meeste zorgverzekeraars de zwangerschapsyoga geheel of gedeeltelijk.
Het is ook mogelijk om alleen een partnerles te volgen. Zie info hierover onder het kopje zwangerschapsyoga. Deze les is € 30,-.
KlavertjeVierYoga
KlavertjeVierYoga